Signify UV-C straling

UV-C straling; een virus- en bacterievrije omgeving

UV-C straling is een bewezen technologie en wordt al 40 jaar gebruikt als desinfectiemiddel. Niet alleen water en lucht maar ook oppervlakken en voorwerpen worden snel en grondig gedesinfecteerd. UV-C straling breekt het DNA en RNA van micro-organismen af, waardoor alle bacteriën en virussen binnen enkele seconden zijn uitgeschakeld. Waaronder ook die van het COVID-19 virus.

VanderLinden – gecertificeerd partner van Signify

VanderLinden is een gecertificeerd partner van Signify, om UV-C armaturen te leveren en te installeren. “Wij hebben de juiste kennis in huis om je bij het gebruik van Signify te adviseren. Onze getrainde én gecertificeerde specialisten plaatsen UV-C oplossingen van Signify; armaturen en lampen die door middel van UV-C straling virussen en bacteriën onschadelijk maken.” zegt Alex Pols,  Clientmanager Projecten bij VanderLinden. “ Daarnaast geven wij een duidelijke uitleg over het correcte gebruik, zodat het resultaat een veilige en schone omgeving is.”

UV-C Signify

Waar en hoe kan je UV-C straling inzetten?

UV-C staling wordt gebruikt in situaties waar veel mensen komen, of waar een schone, bacterie- en virusvrije omgeving wenselijk is. Voor iedere ruimte is er een maatwerk oplossing denkbaar. VanderLinden biedt oplossingen voor de markten industrie, maatschappelijk en commercieel vastgoed, logistiek en transport.

Is UV-C straling gevaarlijk?

Bij onjuist gebruik kan UV-C straling schadelijk zijn. Signify is echter zo ontworpen dat blootstelling aan de schadelijke UV-C straling niet mogelijk is. Hierin voldoet Signify aan strenge veiligheidseisen. VanderLinden geeft, als gecertificeerd partner van Signify, advies over het veilig gebruik van UV-C straling en zorgt voor de juiste installatie.

Toegepast door VanderLinden?

Heb je interesse in een virus- en bacterievrije omgeving? Lees hier hoe VanderLinden Signify UV-C straling heeft toegepast.